Odredbe i uvjeti
Dobrodošli na Kairos – Kaurinović i Saraga d.o.o.!

Ovi uvjeti opisuju pravila i propise za korištenje web stranice KAIROS – KAURINOVIĆ I SARAGA d.o.o., koja se nalazi na https://kairos-zastita.eu/.

Pristupanjem ovoj web stranici pretpostavljamo da prihvaćate ove uvjete i odredbe. Nemojte nastaviti koristiti Kairos – Kaurinović i Saraga d.o.o. ako ne prihvaćate sve uvjete navedene na ovoj stranici.

Sljedeća terminologija primjenjuje se na ove Uvjete i odredbe, Izjavu o privatnosti i Obavijest o odricanju od odgovornosti i sve ugovore: “Klijent”, “Vi” i “Vaš” odnosi se na vas, osobu koja se prijavljuje na ovu web stranicu i u skladu je s odredbama i uvjetima Društva. “Tvrtka”, “Mi”, “Mi”, “Naš” i “Mi”, odnosi se na našu tvrtku. “Strana”, “Strane” ili “Mi”, odnosi se i na Klijenta i na nas. Svi se uvjeti odnose na ponudu, prihvaćanje i razmatranje plaćanja potrebno za poduzimanje procesa naše pomoći Klijentu na najprikladniji način za izričitu svrhu zadovoljenja Klijentovih potreba u pogledu pružanja navedenih usluga Društva, u skladu s i u skladu s važećim pravom hr. Svaka upotreba gornje terminologije ili drugih riječi u jednini, množini, velikim slovom i/ili on/ona ili oni, smatra se međusobno zamjenjivom i stoga se odnosi na isto.

Kolačići
Koristimo korištenje kolačića. Pristupanjem Kairos Zaštiti pristajete na korištenje kolačića u skladu s Politikom privatnosti KAIROS – KAURINOVIĆ I SARAGA d.o.o.

Većina interaktivnih web stranica koristi kolačiće kako bi nam omogućili preuzimanje podataka o korisniku za svaki posjet. Naša web stranica koristi kolačiće kako bi omogućila funkcionalnost određenih područja kako bi ljudima olakšala posjet našoj web stranici. Neki od naših pridruženih/oglašavačkih partnera također mogu koristiti kolačiće.

Licenca
Osim ako nije drugačije navedeno, KAIROS – KAURINOVIĆ I SARAGA d.o.o. i/ili njegovi davatelji licence posjeduju prava intelektualnog vlasništva za sav materijal na Kairos Zaštiti. Sva prava intelektualnog vlasništva su pridržana. Ovome možete pristupiti iz Kairos Zaštite za svoju osobnu upotrebu podložnu ograničenjima navedenim u ovim uvjetima i odredbama.

Ne smiješ:

Ponovno objaviti materijal Kairos Zaštite
Prodajte, iznajmljujte ili podlicencirate materijal Kairos Zaštite
Reproducirajte, umnožavajte ili kopirajte materijal Kairos Zaštite
Redistribuirajte sadržaj iz Kairos Zaštite
Ovaj Ugovor počinje važiti na ovaj datum. Naši Uvjeti i odredbe kreirani su uz pomoć Generatora besplatnih uvjeta i odredbi.

Dijelovi ove web stranice nude korisnicima priliku za objavljivanje i razmjenu mišljenja i informacija u određenim dijelovima web stranice. KAIROS – KAURINOVIĆ I SARAGA d.o.o. ne filtrira, uređuje, objavljuje ili pregledava komentare prije njihove prisutnosti na web stranici. Komentari ne odražavaju stavove i mišljenja KAIROS – KAURINOVIĆ I SARAGA d.o.o., njegovih agenata i/ili povezanih društava. Komentari odražavaju stavove i mišljenja osobe koja objavljuje svoje stavove i mišljenja. U mjeri dopuštenoj važećim zakonima, KAIROS – KAURINOVIĆ I SARAGA d.o.o. neće biti odgovoran za komentare niti za bilo kakvu odgovornost, štetu ili troškove uzrokovane i/ili pretrpljene kao rezultat bilo kakvog korištenja i/ili objavljivanja i/ili pojavljivanja komentara na ovoj web stranici.

KAIROS – KAURINOVIĆ I SARAGA d.o.o. zadržava pravo nadzirati sve komentare i ukloniti sve komentare koji se mogu smatrati neprikladnim, uvredljivim ili uzrokuju kršenje ovih Uvjeta i odredbi.

Jamčite i izjavljujete da:

Imate pravo objavljivati komentare na našoj web stranici i imate sve potrebne licence i suglasnosti za to;
Komentari ne krše pravo intelektualnog vlasništva, uključujući, bez ograničenja, autorsko pravo, patent ili zaštitni znak bilo koje treće strane;
Komentari ne sadrže nikakav klevetnički, klevetnički, uvredljiv, nepristojan ili na bilo koji drugi način nezakonit materijal koji predstavlja invaziju na privatnost
Komentari se neće koristiti za traženje ili promicanje poslovanja ili običaja ili predstavljanje komercijalnih aktivnosti ili nezakonitih aktivnosti.
Ovime dajete KAIROS – KAURINOVIĆ I SARAGA d.o.o. neisključivu licencu za korištenje, reprodukciju, uređivanje i ovlašćivanje drugih da koriste, reproduciraju i uređuju bilo koji od vaših komentara u bilo kojem i svim oblicima, formatima ili medijima.

Hiperlink na naš sadržaj
Sljedeće organizacije mogu se povezati s našim web mjestom bez prethodnog pismenog odobrenja:

Vladine agencije;
Tražilice;
Novinske organizacije;
Distributeri internetskih imenika mogu se povezivati s našim web-mjestom na isti način na koji se povezuju s web-mjestima drugih navedenih tvrtki; i
Akreditirane tvrtke u cijelom sustavu, osim za prikupljanje neprofitnih organizacija, dobrotvornih trgovačkih centara i dobrotvornih grupa za prikupljanje sredstava koje možda nemaju hipervezu na našu web stranicu.
Te se organizacije mogu povezati s našom početnom stranicom, publikacijama ili drugim informacijama na web stranici sve dok veza: (a) nije ni na koji način obmanjujuća; (b) ne implicira lažno sponzorstvo, potporu ili odobrenje povezivača i njegovih proizvoda i/ili usluga; i (c) uklapa se u kontekst stranice poveznice.

Ako ste jedna od organizacija navedenih u stavku 2. i zainteresirani ste za povezivanje na našu web stranicu, morate nas obavijestiti slanjem e-maila na adresu KAIROS – KAURINOVIĆ I SARAGA doo. Molimo navedite svoje ime, naziv organizacije, kontakt podatke kao i URL vaše web stranice, popis svih URL-ova s kojih se namjeravate povezati na našu web stranicu i popis URL-ova na našoj web stranici na koje biste se željeli povezati. Pričekajte 2-3 tjedna za odgovor.

Odobrene organizacije mogu imati hipervezu na našu web stranicu na sljedeći način:

Korištenjem naziva naše tvrtke; ili
Upotrebom jedinstvenog lokatora resursa na koji je povezan; ili
Korištenjem bilo kojeg drugog opisa naše web-stranice s kojom se povezuje, a koji ima smisla unutar konteksta i formata sadržaja na web-stranici povezivača.
Korištenje logotipa KAIROS – KAURINOVIĆ I SARAGA d.o.o. ili drugog umjetničkog djela neće biti dopušteno za povezivanje bez ugovora o licenci za zaštitni znak.

iFrames
Bez prethodnog odobrenja i pismenog dopuštenja, ne smijete stvarati okvire oko naših web stranica koji na bilo koji način mijenjaju vizualnu prezentaciju ili izgled naše web stranice.

Odgovornost za sadržaj
Nećemo biti odgovorni za bilo kakav sadržaj koji se pojavi na vašoj web stranici. Slažete se da ćete nas štititi i braniti od svih tvrdnji koje se pojavljuju na vašoj web stranici. Niti jedna(e) poveznica(e) ne bi se smjela pojavljivati na bilo kojoj web stranici koja bi se mogla protumačiti kao klevetnička, opscena ili kriminalna, ili koja krši, na drugi način krši ili zagovara kršenje ili drugu povredu prava trećih strana.

Zadržavanje prava
Zadržavamo pravo zahtijevati da uklonite sve poveznice ili bilo koje određene poveznice na našu web stranicu. Odobravate da na zahtjev odmah uklonimo sve poveznice na naše web mjesto. Također zadržavamo pravo izmjene ovih uvjeta i odredbi te pravila povezivanja u bilo kojem trenutku. Kontinuiranim povezivanjem s našim web-mjestom, prihvaćate i slijedite ove uvjete i odredbe povezivanja.

Uklanjanje poveznica s naše web stranice
Ako iz bilo kojeg razloga pronađete bilo koju poveznicu na našoj web stranici koja je uvredljiva, slobodni ste nas kontaktirati i obavijestiti nas u bilo kojem trenutku. Razmotrit ćemo zahtjeve za uklanjanje poveznica, ali nismo obavezni odgovoriti vam izravno.

Ne jamčimo da su informacije na ovoj web stranici točne, ne jamčimo njihovu potpunost ili točnost; niti obećavamo da ćemo osigurati da web stranica ostane dostupna ili da se materijal na web stranici ažurira.

Odricanje
U najvećoj mjeri dopuštenoj važećim zakonom, isključujemo sve izjave, jamstva i uvjete koji se odnose na našu web stranicu i korištenje ove web stranice. Ništa u ovom odricanju odgovornosti neće:

ograničiti ili isključiti našu ili vašu odgovornost za smrt ili osobnu ozljedu;
ograničiti ili isključiti našu ili vašu odgovornost za prijevaru ili lažno predstavljanje;
ograničiti bilo koju našu ili vašu odgovornost na bilo koji način koji nije dopušten važećim zakonom; ili
isključiti bilo koju našu ili vašu odgovornost koja ne može biti isključena prema primjenjivom zakonu.
Ograničenja i zabrane odgovornosti postavljeni u ovom odjeljku i drugdje u ovoj izjavi o odricanju od odgovornosti: (a) podliježu prethodnom stavku; i (b) regulirati sve obveze koje proizlaze iz izjave o odricanju od odgovornosti, uključujući obveze koje proizlaze iz ugovora, delikta i zbog kršenja zakonske obveze.

Sve dok se web stranica te informacije i usluge na web stranici pružaju besplatno, nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu bilo koje prirode.